Het gezelligste koor van noordoost Friesland!

Onze razende reporter…


Mient is één van de leden van het eerste uur. En één van de oprichters van het koor. Mient vindt het leuk om zo nu en dan verslag te doen van de activiteiten en optredens van Rûm Sop. Deze verhalen worden graag gelezen in ons dorpsblad. Maar op de website mogen ze natuurlijk ook niet ontbreken…

Het verhalenarchief…

Klik op het plaatje

En toen was het weer stil!

In mijn laatste verhaal heb ik nog gesproken over een ietwat onwennige, maar toch succesvolle start van het seizoen voor gelegenheidskoor Rûm Sop. En dit na anderhalf jaar wachten totdat de coronacrisis wat was overgewaaid. Maar toen werd het toch weer stil.

Het eerstvolgende optreden van gelegenheidskoor Rûm Sop staat in de planning voor 5 februari 2022 in Talma Hoeve te Feanwâlden. Verder zouden de eerstvolgende oefenavonden, na mijn laatste verhaal in Hichtepunten, plaatsvinden op de  woensdagen 17 november en 8 december 2021. Het optreden is nog niet afgezegd maar de oefenavonden zijn om de welbekende reden niet doorgegaan. En het is nog maar de vraag of het optreden doorgang kan vinden. Met andere woorden het is weer stil geworden rondom het gelegenheidskoor Rûm Sop. Jammer maar het is even niet anders. 

Aan de andere kant was er ook in deze donkere dagen rondom de kerstdagen en oud en nieuw een lichtpuntje. Alle leden van het koor werden namelijk verrast met een pakket vol met lekkernijen. Dit werd door iedereen natuurlijk zeer gewaardeerd. 

Tot slot.  

Het eerstvolgende optreden staat vooralsnog gepland op 5 februari 2022 in Talma Hoeve te Feanwâlden. Maar zoals hiervoor reeds is aangegeven is het nog maar de vraag of dit doorgang zal kunnen vinden. Ook de eerstvolgende oefenavond is nog niet bekend. Als u dit leest is het inmiddels 2022 geworden en daarom wens ik hierbij een ieder een goed, maar vooral gezond en vreugdevol 2022 toe.

Door Mient: 20-01-2022

Boekingen:

S.O.S Gelegenheidskoor Rûm Sop

Willem Tilma - Hantum

(0519) 571509

info@rumsop.nl 

© webdesign: www.vanderhei.de - privacy